Ondernemersvereniging de Gans

ZZP'ers die ondernemen met Talenten.

Meer informatie

info@degans.com

Bijeenkomst van De Gans Rotterdam / Breda op donderdag 28 november 2015

Bijeenkomst van De Gans Rotterdam / Breda op donderdag 28 november 2015

“Op donderdag 28 november vond de start van De Gans Rotterdam / Breda plaats. Onder toeziend oog van de kersverse regio coördinator Lex Welter, sprak Floris ten Kate, temidden van 11 belangstellenden, over het onderwerp LinkedIn. Aanwezig waren naast zelfstandigen uit de regio, ook Bart Roozekrans en Michel Wysmans, beiden consulenten bij Van Ede, aanwezig. Zij waren zondermeer heel positief over deze eerste bijeenkomst en spraken de verwachting uit meer van dergelijke bijeenkomsten van De Gans te mogen verwelkomen bij Van Ede Rotterdam en uiteraard ook in Breda. Beide vestigingen vallen namelijk onder 1 directie. Het is het plan dat De Gans in 2016 ook gaat neerstrijken in Breda.

Het waren niet de bits en bytes, de zoekrobots, die centraal stonden bij deze eerste bijeenkomst, maar de boodschap die jij brengt. Floris ten Kate, een kenner van LinkedIn bracht de mensen op het puntje van hun stoel en nodigde hen uit om de smart Phone of tablet op schoot te nemen voor enkele checks. Het was vooral een actieve avond met veel discussie.

Lex Welter, de nieuwe regio coördinator voor De Gans Rotterdam / Breda, wil begin 2016 starten met intervisie bijeenkomsten. In februari zal de volgende bijeenkomst van De Gans worden georganiseerd. Verder wil Lex starten met informele eet-bijeenkomsten waar het gezellig samenzijn, centraal zal staan. Maar daarover volgens later nog meer details. Desgevraagd zei hij zeer verheugd te zijn over de opkomst en de belangstelling vanuit Van Ede.

Inmiddels hebben zich spontaan nog drie mensen hun belangstelling getoond voor de nog te plannen bijeenkomsten. Kortom, het gaat nog druk worden in Rotterdam en Breda.”

FOT499F FOTB95A