Ondernemersvereniging de Gans

ZZP'ers die ondernemen met Talenten.

Meer informatie

info@degans.com

De Gans Leden

 • Redactiepalet
  Redactiepalet
  Muriël Kleisterlee
 • AcCompany in Communication
  AcCompany in Communication
  Ocker Repelaer van Driel
 • Syntancy
  Syntancy
  Frans R. van Wilgen RA
 • Document Strategie
  Document Strategie
  Wim T. Lammerts
 • Fruijtier tekst & advies
  Fruijtier tekst & advies
  Ceciel Fruijtier
 • Jetten Coaching
  Jetten Coaching
  Berina Jetten
 • Su Arte
  Su Arte
  Serhat Delice
Redactiepalet
Muriël Kleisterlee

Teksten die het verschil maken

Ik help als tekstschrijver en eindredacteur met het schrijven van artikelen, blogs en nieuwsbrieven waarmee je je identiteit en propositie helder en overtuigend neerzet. Teksten ook waarmee je je expertstatus vergroot, voor traditionele en sociale media. Teksten die het verschil maken tussen wel of niet gevonden worden, tussen klanten en geen klanten, tussen groeien en té klein blijven. Doelgroepgerichte artikelen dus, en wervende of actiegerichte teksten, die uitnodigen tot lezen en meer: contact opnemen, inschrijven nieuwsbrief/evenement, diensten inhuren, aankoop doen.

Een complete website, blad, boek of brochure nodig? Door mijn samenwerking met webdesigners, grafisch vormgevers, fotografen en illustratoren kan ik alle denkbare communicatie-uitingen realiseren. Ik heb ruim 15 jaar ervaring, dus kwaliteit is gegarandeerd. Al het regelwerk en de coördinatie neem ik op me. Indien gewenst ben ik het enige aanspreekpunt. Gemak dient de mens, toch?

AcCompany in Communication
Ocker Repelaer van Driel

AcCompany in Communication

AcCompany in Communication geeft communicatieadvies en muzikale workshops voor particulieren, teams en organisaties. Over interne en externe communicatie, en communicatie op persoonlijk niveau.
AcCompany in Communication helpt je op weg naar de sterkst mogelijke communicatie. Voor blijvend resultaat betekent dit zoeken naar stijl, toon en inhoud die het beste bij je past. Dan zijn binnen- en buitenkant in harmonie met elkaar. Communicatie is dan congruent. Vandaar: It’s all in the key of C! Dat vraagt om reflectie waarbij we gebruik maken van de taal van muziek die je zelf uitkiest om te onderzoeken wat je grondtoon is en hoe je wil overkomen. Je krijgt ook te horen hoe je daadwerkelijk overkomt.

Syntancy
Frans R. van Wilgen RA

Syntancy | Fusie & overname in accountancy

Onafhankelijke professional gespecialiseerd in fusie,samenwerking & overname binnen de wereld van accountancy. Partner in het initiëren en begeleiden van fusie & overname processen. Analyseert mogelijkheden en toegevoegde waarde. Is thuis in de relevante netwerken. Brengt de juiste partijen tot elkaar en zorgt voor gedegen proces management. Heeft oog voor mens en organisatie. Kan goed relativeren. Resultaatgericht en……..na een succesvolle deal is het goed champagne drinken!

Document Strategie
Wim T. Lammerts

Informatie Specialist

30 jaar multidisciplinaire ervaring als business analist voor organisaties met informatie met een technische inhoud. Voor onderhoud, productie, (ver)bouw en aanleg.

Bij energieproductie, industrie, infrastructuur, onderhoudsdiensten, ingenieursbureau en (semi) overheden.

Specialismen: Procesverbeteringen, efficientieverhoging en opzetten informatiestructuur.
Wij houden het simpel!!!

Fruijtier tekst & advies
Ceciel Fruijtier

Zodat uw boodschap overkomt

Mijn specialiteit is het bewerken van teksten die inhoudelijk in de steigers staan, maar nog niet voor publicatie geschikt zijn. Ik inventariseer de tekstdoelen en formuleer de kernboodschappen. Ik benoem de deelonderwerpen en ontwikkel een geschikte tekststructuur. Indien nodig of gewenst schrijf ik inleidingen en samenvattingen, of herschrijf ik de tekst in de gewenste stijl. Als ghostwriter schrijf ik met behoud van eigenheid van de auteur.

Fruijtier tekst&advies, gevestigd te Amstelveen, is een éénvrouwszaak. Dat betekent persoonlijke dienstverlening en grote flexibiliteit. Ik werk graag samen met professionals die net als ik hart hebben voor hun vak en kwaliteit hoog in hun vadel hebben staan. Mijn doel: teksten helder toegankelijk maken zodat waardevolle informatie zijn weg in de wereld vindt. Zodat de tekst zijn doel dient.

Jetten Coaching
Berina Jetten

Jetten Coaching

Kenmerkend voor de begeleiding van Berina Jetten, coach in Amsterdam, is dat ze integer is, authentiek en een goede vertrouwenspartner voor haar cliënten omdat zij werkelijk naar hen luistert, hen accepteert zoals ze zijn en in staat is hen op liefdevolle, maar ook op confronterende wijze in beweging te brengen. Het vertrekpunt daarbij is altijd de coach vraag en de leerstijl van de cliënt.

Rationaliteit verbinden met spiritualiteit.

Haar oprechte belangstelling voor wat er leeft bij de cliënt, de manier waarop ze rationaliteit en spiritualiteit verbindt in het coachen zonder zweverig te worden, de wijze waarop ze snel tot de kern van het probleem komt én haar humor maken coach Berina succesvol in het begeleiden van mensen die effectief en geïnspireerd willen leven en werken.

Su Arte
Serhat Delice

Su Arte – Fullservice Internet- en Communicatiebureau

Su Arte is een full-service internet- en communicatiebureau en werd in 2006 opgericht door Serhat Delice. Serhat Delice is een gepassioneerd multimedia engineer en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet op de voet. Hij heeft oog voor nieuwe mogelijkheden en heeft zich toegelegd op motion graphics. Su Arte hanteert een cross mediale werkwijze. Daarbij staan nut en bruikbaarheid voorop.